Točilne naprave

Za popolno izvedbo tvojega dogodka ti nudimo različne točilne naprave, od manjših prenosnih točilk na eno pipo, pa vse do večjih točilnih miz, na kakršne lahko točiš kar 4 pijače hkrati.

Enojne prenosne točilne naprave
Enojna točilka

Najmanjše prenosne točilke iz našega arsenala so najprimernejše za manjše dogodke, kot so pikniki ali rojstnodnevne zabave. Za svoje delovanje ne potrebujejo nič drugega kot električni priključek in sod pijače.

Dvojne točilne naprave
Dvojna točilka

Za večje družbe imamo na voljo različne, suhe in vodne točilne naprave, na katere lahko priklopite dve pijači hkrati. Te so primerne za večje piknike, dogodke, sejme, festivale, ipd.

Trojne točilne naprave
Trojna točilka

Za posebne želje in stranke imamo na voljo še zmogljivejše točilke, ki omogočajo priklop do treh pijač hkrati, ob čimer pa bodo le-te ostale ledeno hladne tudi, ko bo žeja huda.

Natoci.si party šank
Stoječi party šank

Primeren za popestritev zasebnega dogodka ali poslovne prireditve, omogoča priklop do 2 pijač hkrati, z odličnim hlajenjem pa bo poskrbel, da bo pijača hladna tudi ob največji gneči.

Natoci.si party miza 3 pipe
Točilna miza 3 pipe

Omogoča točenje do treh pijač hkrati, vsebuje tudi splakovalnik kozarcev. Nudi veliko dodatnega prostora, zato lahko služi kot šank in je primeren za dogodke, kjer želite popestriti svoj prostor.

Natoci.si party miza 4 pipe
Točilna miza 4 pipe

Najnovejša in najkompaktnejša točilna miza ponuja priklop 4 pijač hkrati, poleg tega pa ima tudi splakovalnik kozarcev in dodatno osvetlitev.