Pogosta vprašanja

Preprosti odgovori na tvoja vprašanja

Naročila

Kakšen je postopek naročila in prevzema točilne naprave?

Enostaven. Na naši spletni strani izpolniš obrazec in oddaš povpraševanje. Po tem, boš na svoj email naslov dobil potrdilo o naročilu in predračun, katerega poravnaš do prevzema naročila.
Mi te bomo v najhitrejšem možnem času kontaktirali, da se dogovorimo o točnem času in kraju prevzemu točilnega aparata oz. dostave.
Ob prevzemu je potrebno založiti 50 EUR varščine za posamezno napravo, ki se jo ob vrnitvi nepoškodovane opreme vrne.

Kako je z vračilom blaga?

Za izvedena naročila nad količino enega soda ponujamo možnost reverza. To pomeni, da vzamemo nazaj neodprte in nepoškodovane sode in ti vrnemo kupnino. To je še posebej željeno, ko nisi prepričan, koliko pijače potrebuješ na svojem dogodku.
* Reverz ponujamo le za za pivo v sodih, pri čemer ni možno vrniti več kot 50% naročenih sodov in kasneje kot v 8 dneh od prejema blaga.

Še nikoli nisem priklopil točilne naprave. Kaj sedaj?

Brez skrbi, priklop je enostaven. Poleg tega, pa ti bomo ob prevzemu točilne naprave razložili in pokazali, kako se jo uporablja.
Ob naročilu dostave pa ti bomo pomagali kar na kraju dogodka.


Plačilo

Kakšne so možnosti plačila?

Trenutno je edina možnost plačila gotovinsko nakazilo po predračunu, ki ga prejmeš ob naročilu.
Varščino za izposojeno napravo pa lahko plačaš v gotovini.


Dostava

Je možna dostava?

Vso potrebno opremo in pijačo po želji tudi dostavimo.
Cena dostave se izračuna po oddaji naročila, za manjša naročila običajno znaša med 15 in 30 EUR, odvisno od lokacije. Za večja naročila po dogovoru.

Prevzem naročila je mogoč v centralnem skladišču v Mozirju ali Dramljah po predhodnem dogovoru.

Ali je možen najem opreme za daljši čas?

Omogočamo najem točilnih naprav in druge opreme tudi za daljše časovno obdobje. Ceno prilagodimo. Ne obotavljate se in nas kontaktirajte s svojo prošnjo oziroma idejo. Skupaj se bomo dogovorili za rešitev. Veselimo se vašega kontakta!

Je potrebno za sode piva plačati varščino?

Ne, za noben pivski sod ti ni potrebno založiti varščine, potrebujemo le vračilo izpraznjenih sodov v roku 2 mesecev od prevzema oz. po dogovoru (gostinci in drugi daljši najemi).

Točilna naprava je odpovedala!?

Naša oprema je redno servisirana in pregledana. V primeru okvare ali nepričakovanih težav s točilnimi napravami ti priskočimo na pomoč in priskrbimo nadomestno opremo.
V primeru, da je do okvare prišlo zaradi malomarnega ravnanja najemnika, bomo primorani zadržati varščino, najemnik pa bo moral plačati nastale stroške.


Sodelovanje

Pivovarji, gostinci, trgovci, podjetja in ostali, v kolikor vas zanima kakršnokoli sodelovanje, nas kontaktirajte! Veseli bomo vašega kontakta.