Naša zgodba

Živjo! Dobrodošli na strani www.natoci.si.

Zgodba Natoci.si se je začela na vroč poletni dan, ko smo trije prijatelji v družbi hladnega piva spoznali, kako fino bi bilo imeti točeno pivo tudi doma. Še isti večer smo se odločili, da bomo skupaj kupili točilno napravo.

Ob naslednjem “roštiljanju” v širšem krogu prijateljev sta avtomat in pivo v plastičnih kozarčkih poskrbela za pravo popestritev in navdušenje. Kmalu smo imeli že skoraj na vsaki zabavi in pikniku sod piva in “pipo”. Za najem so se začela zanimati tudi podjetja. Tako se nam je porodila začetna ideja o izposoji točilnih naprav, saj ljudje enostavno ne vedo, kje bi si lahko točilno napravo izposodili. Idejo smo kmalu razširili še z možnostjo nakupa sodčkov piva.

Natoci.si - vizija

Naš cilj je, da vam omogočimo čimbolj enostavno, čim hitrejšo in čim bolj brezskrbno izposojo točilnih naprav, v kompletu z izbranim pivom. S tem namenom smo vzpostavili spletni portal www.natoci.si, ki vam omogoča, da si lahko že z nekaj kliki na računalniku ali na svojem pametnem telefonu zagotovite točeno pivo.

Naša vizija je poleg omenjenega, tudi razširiti prepoznavnost domačih pivovarn in mikropivovarn, ter priljubljenosti kraft piva na Slovenskem. Zaradi vse večjega povpraševanja ponudbo piv pridno širimo. Z letom 2020 smo vso naše znanje in izkušnje prenesli na novo ekipo, ki se bo še naprej trudila, nadgradila naše delo in z vami rastla.

Za vsa morebitna vprašanja, želje in predloge za sodelovanje pa ste dobrodošli, da nam pišete na naš email naslov: info@natoci.si.

ekipa Natoci.si.

Nekaj utrinkov našega dela

Spodaj lahko najdeš naključne utrinke našega dela, ki je bolj kot ne povezano s pijačo, ki jo imamo tako zelo radi - pivom.